December-kvinnor- vad din födelsemånad avslöjar om din karaktär

december-kvinnorDecember-kvinnor är logiska och realistiska till liv. Dessa är stålenheter, som emellertid har en stor nackdel: de är oorganiserade. De säger vad de tycker, även om det skulle skulle ha sina konsekvenser. De är orubbliga, de kan skada ord med den skarpaste kniven. Kvinnor födda i december är olämpliga partners för avundsjuka. De är fria som vinden och de gillar inte att vara begränsade på något sätt. De kännetecknas av hög ärlighet och glädje i livet. December-kvinnor älskar humör!

December-kvinnor – en lärare i livet

Kvinnor som är födda i årets sista månad tenderar att dela sina visdomar med livet på ett obehindrat sätt. De gillar att hjälpa andra med exakta råd eller stöd i svåra tider av tvivel.

Folk födda i december – födda idrottare

Enligt forskning som utförts i International Journal of Sports Medicine har människor som är födda under vintermånaderna, och i synnerhet i december, naturliga idrottsförmågor som är värda att utveckla. Enligt statistik har de en speciell chans till en olympisk medalj! Det väcker nyfikenhet, eller hur!

Kvinnor födda i december är extremt ärliga

Det är svårt att hitta mer ärliga människor. December kvinnor älskar sanningen, de försöker förstå reglerna för den moderna världen. De undviker vägar som kan vilseleda de på grund av ett moraliskt tvivel. De säger vad de tycker helt enkelt som kanske inte alltid uppskattas av omgivningen.

december-jul

Och mer utsatt för depression …

Människor födda på vintern är mer benägna att uppleva depression och dåligt humör. I våra breddgrader  finns långa perioder med dåligt väder som generellt gör att personer drabbas av nedstämdhet. Trots allt tenderar kvinnor födda i slutet av året att ha mindre humörsvängningar och är känslomässigt mer stabila. 

Deras blommor är påskliljor

Påsklilja är en symbol för hopp och en ny början. Uppenbarligen tillhör påsklilja de första vårblommor men tydligt symboliserar vad födda i den sista månaden står för.

De älskar att lära sig nya saker

Vanligtvis konsumerar de massor med böcker. December-kvinnor älskar utbilda sig! De deltar mängder av kurser och även gilla forskarutbildning. Överhuvudtaget är de allmänbildade, kända naturvetare.  De är mycket motiverade för att nå framgångar och brukar lyckas med att uppnå sina ambitiösa planer.

Resor och äventyr

December-kvinnor älskar äventyr och resa. De kan inte sitta still. De vill bekanta sig med nya hörn av världen och besöker ganska okända platser.

födda i december

Deras födelsedag firas inte ordentligt

Hela december är en julmånad därför folk som föddes i december ofta får en present i samband med dessa händelser. På grund av ökade utgifter i slutet av året är det ofta mer blygsamt. Även om de får en present på sin födelsedag, packas den ofta i julpapper… Känner ni er i samma skor? Blir ni lite ledsna för det? . Råd för vänner och familj till födda i december – behandla dina kära födda i december med vederbörlig uppmärksamhet.

Nyfiken på kända december födda?

I december föddes kändisar som Brad Pitt, Taylor Swift, Denzel Washington och Britney Spears. Den svenska kända kocken Pontus Johan Fredrik Fritiof är också född i december.

 

 

SparaSpara

SparaSpara

Leave A Comment