En träff med goda vänner

Ikväll jag ska träffa mina goda vänner. Det blir mycket gott att äta förstås och om resten för ni höra imorgon. Här på landet strular lite internet till, så dagens inlägg blir ganska kort, troligen.

Jag ska avslöja att jag kommer att servera en god tandoori marinerad kyckling på spets, alltså på indiskt vis.

Imorse plockade jag jordgubbar i min trädgård. Vi hade inte så mycket sol här på landet  sistone, men ändå blev det mycket fina jordgubbar. Dessa ska jag använda till efterrätten. Kan gissa vad det blir för något?

Sinsemellan hände massa överraskningar.Vi fick  elavbrott sannerligen på grund av kraftig åskväder som hade passerat oss för två timmar sedan. Tur att jag var klar med ugnen för idag. Men nu solen lyser igen  och vi har 31 ºC i skogen av vilka ska vi njuta fram till tisdag, enligt väderprognos. Ska vi våga lita på det? Jag struntar i om det blir sant, ändå har vi jätte roligt här.

Kramar, vi hörs imorgon och ny recept kommer med också!

 

Comments
One Response to “En träff med goda vänner”
  1. Therese skriver:

    Här har vädret inte varit det bästa heller och i lördags när vi va på kalas så fick man sitta med täckjackan på men nu ser det ut som det reder upp sig. Här uppe i norr har det kommit blommor på jordgubbsplantorna men jordgubbar det blir inte förränn i slutet av juli! Ser fram emot receptet på kycklingen.
    Önskar dig en trevlig vecka
    Växelhäxan från norrland/therese

Leave A Comment