Fakta om Philips Airfryer – reklam

jul_2017Julen närmar sig i rask takt. Julmaten är inte den mest hälsosamma men med hjälp av Philips Airfryer kan man skapa välsmakande rätter och med fingrarna i kors kalla dessa hälsosamma. Ett hälsosamt recept behöver inte innebära kompromisser vad gäller smaken eller konsistens. Maten ska smaka gott och vara lätt att laga. Det finns många uppfattningar med avseende på hälsa. Vi fäster stor vikt vid kvalité på råvaror som maten ska tillagas av. De ska helst vara ekologiskt odlade och inte minst tillagade på ett tilltalande sätt.

Hälsosam mat -fakta om Philips Airfryer -reklam

Med Philips Airfryyer kan man laga maträtter som vanligtvis skulle tillagas i stekpanna med mycket smör eller olja. Den nya teknologin är baserad på het luft som tillagar grönsaker, fisk eller kött så att de är saftiga och krispiga och utan onödigt fett. Ett hälsosamt sätt och ännu viktigare maten smakar som den tillagad på stekpanna med mycket fett i. Är det ens möjligt att tillaga grönsaker, fisk och kött utan tillsatt fett och ändå få en fantastisk stekyta? Ja, om du använder Philips Airfryer!

jul_2017_1

Philips Airfryer

Philips Airfryer har kort uppvärmningstid. Grönsaker, fisk eller kött är därför saftiga. Man kan använda airfryern-luftfritören även till att tina frysta bakverk! Det går mycket snabbare och är mer ekonomisk än att dra igång en hel ugn. Det man tillagar får en mycket rikare smak. Dessa egenskaper är önskevärda när man lagar mat. Det räcker att Philips Airfryer ställs in enkelt. Man kan även förlänga koktiden vid behov men fortfarande har fullt kontroll över slutresultat.

Reklam

Denna inlägg är reklam.
SparaSpara

Leave A Comment