Får jag presentera gästbloggare Lana

Idag, här på matmedmera är inte vanligt inlägg. Idag gästbloggar  Lana från ryskadockor, en blogg som handlar bland annat om glutenfri mat och det vanliga livet som ma vill leva trots sina begränsningar. Jag gillar Lanas blogg skarpt, jag gillar Lana att hon är mycket öppen och uppriktig som person. Även om jag behöver inte äta glutenfri, så gillar jag utforska konstnen att baka glutenfri och tittar gärna hos Lana för nya spännande recept.

DSC_0626.JPG.jpg

Här för ni läsa vad Lana här skrivit. Och jag vill bara säga, privjet  i  pazjalsta Lana!

Hej!
Jag heter Lana Driagina och är pianospelande matfreak med stort kläd- och skointresse. På min blogg skriver jag för det mesta om mat jag lagar till mig och min familj. Maten jag lagar är gluten, stärkelse- och mejerifri eftersom jag är känslig mot mat som innehåller dessa saker.
Men om du kollar runt hos mig på bloggen kommer du att förstå att man ändå kan laga mycket god mat! Jag blev jätteglad när Gosia frågade mig att gästblogga hos sig! Idag bjuder jag på en god tacopaj som är nästintill mejerifri, om man bortser från smöret i pajdegen.
Här är länken till inlägget:

http://www.ryskadockor.blogspot.se/2013/10/tacopaj-med-mitt-godaste-pajskal.html

Comments
2 Responses to “Får jag presentera gästbloggare Lana”
  1. Lana skriver:

    Hi, hi, privet, privet! :)
    I spasibo, säger jag för länkningen och fina ord om min blogg! Snart är det min tur att presentera dig! :)
    Kram kram
    //Lana

Leave A Comment