Fattiga riddare med ost och skinka

Fattiga riddare med ost och skinkaFattiga riddare med ost och skinka är perfekta till frukost eller mellanmål. Mina fattiga riddare är riktigt generösa, välfyllda med skinka och ost och stekta i smör. Jag äter ju mina   XXS kapslar som stimulerar fettförbränning. Därför med gott samvete  kan jag unna mig lite smör då och då.

Ingredienser:

till 10 styck:

 • 1 formbröd vitt eller grovt
 • 4 ägg
 • 4 dl mjölk
 • salt och peppar
 • 10 skivor rökt skinka
 • 10 skivor ost,lagrad
 • smör till stekning
Utförande:
 1. Vispa ihop ägg och mjölk. Salta och peppra.
 2. Dela brödet och fördela ost och skinka på varje brödskiva och gör dubbelsmörgåsar.
 3. Doppa smörgåsarna i ägg smeten. Låt dra på båda sidor.
 4. Stek på medelvärme tills fattiga riddare fött färg och är genomstekta.
 5. Skär varje smörgås i två trianglar.
Servera med grönsallad och grönsaker.
Leave A Comment