Jag testar den prisvärda mixer

Inte så länge sedan fick jag förfråga från whiteaway.se om jag vill testa en produkt från deras sortiment. Nyss min gamla blender gick sönder, därför passade jag på testa en super kraftig mixer. Jag använder mixer nästan dagligen i olika sammanhang och just den här mixer har många funktioner som jag verkligen uppskattar.

För det första jag kan reglera hastighet med en vridbar knapp, så att maten hoppar inte upp och når locket. Detta gillar jag speciellt när jag mixar soppor. Det finns ett speciellt program för smoothie och den älskar jag skarpt, för att jag är stora fan av alla möjliga smoothies. Rätt sagt testade jag blender först med att göra smoothie på mango, morotjuice och banan. Gissa om jag var nöjd? Japp!

Med mixer medföljer en liten broschyr med fina recept på olika smoothie och drickor.

Mixer innehåller ytterligare programm  för att sönder krossa is. Inte konstigt med det , då kniven i miksern är mycket kraftig och motorseffekten är på hela 1200 watt. Men det bästa kommer nu, jag har hela 5 år garanti på motor, bra va?

 

Recept till frukt och morot smothie

Ingredienser:

5 portioner

  • 3 dl morotjuice, nypressad av 5 stora morötter
  • 2 stora mango
  • 1 banan
Utförande:
  • Pressa morötter på saft.
  • Skala mango och banan, tärna och lägg i mixer. Häll över morotsjuice och mixa hela. Häll i små glas. Klart!
Jag rekommenderar verkligen den här mixer som är  så mycket prisvärd.
Leave A Comment