Glasstårta cheesecake med rostade pekannötter och choklad

Fredag  och Idol! Jag har redan förberedd fredagsmys, glasstårta cheesecake med rostade pekannötter och choklad. Jag älskar glass, jag är förtjust i cheesecake så varför inte kombinera dessa två favoriter till frusen cheesecake! Mig behöver man inte säga två gånger. Read More  Read More

Veckomatsedel-planera och spara

Hej, hej! Måndag idag och jag tänkte dela med er nästa veckomatsedel. Tycker att planera veckans matinköp är det bästa sättet att spara på pengar. Dessutom om jag inbakar några smarta recept som jag använder matrester till blir det ännu mer pengar att spara till. Read More  Read More

Veckomatsedel-enkla recept på middagar

Tycker ni att det är bra idé att planera veckans mat? Det tycker jag! Här kommer nästa veckomatsedel fullt med enkla recept på smaskiga middagar. Den ger dig matinspiration för hela veckan. Vi börjar eller hur? Read More  Read More

Första veckomatsedel-god, lättlagad och billig mat

Hej, hej! Måndag idag och jag tänkte starta med en ny projekt här på matmedmera nämligen veckomatsedel. Ni kanske har svårt att planera mat för hela vecka. Det kan jag förstå. Därför vill jag hjälpa er med det. Här nedan valde jag goda, lättlagade och billiga recept som ni kommer att tycka om. Jag vet att när man jobbar och har barn då tiden räcker knappt. Read More  Read More