Tonfiskbaguetter pan bagnat

smörgåsreceptVi älskar varma smörgåsar och inte minst fyllda till yttersta gräns tonfiskbaguetter pan bagnat. Själv undviker jag vittbröd så mycket så möjligt men tonfiskbaguetter kan jag inte helt enkelt motstå! De är så goda och mättande. Pan Bagnat är en klassisk fransk baguette fylld med tonfisk och sås av något slag. Jag hade kvar min underbara Caesarsås. Den passar väldigt bra till fyllda smörgåsar. Tonfisk baguetter svänger du snabbt till matiga lunchmackor eller till middag. Mina barn är extra förtjusta i mackor som kvällsmat. Brukar hitta på olika varianter, både kalla och varma hela tiden. Tonfiskbaguetter är extra goda om du bakar egna baguetter. Det gör jag tätt och nätt.

tonfiskbaguette

Tonfiskbaguetter

Ingredienser:

till 4 mackor

1 stor baguette

1 burk tonfisk, cirka 150 g

1 bifftomat

romanasallad, några blad

1 västersåsgurka

1 liten rödlök

1 dl Caesarsås, här recept

tonfiskbaguetter

Dela baguette på längden men skär inte hela vägen. Varva med salladsblad. Sila av tonfisken och fördela i baguetten. Mixa caesarsåsen och häll på tonfisken. Garnera med skivad tomat och tunna ringar av rödlök.

 

 

 

Leave A Comment