två i ett Archives | matblogg - matmedmera.eu

Brownie recept – två kakor i ett

Hur gott kan smaka brownie med kokos?Det är ett bakverk som få chokladälskare kan motstå. Kladdig brownie med kokosdopping. Inte nog övertäckt med ganache.  Läs mer  Read More

Chokladkaka och saffranskaka i ett med ganaché

Jag gillar choklad med älskar baka med saffran! Här gjorde jag en chokladkaka och saffranskaka i ett. Riktigt god mjukkaka och mycket julig sådan! Den kakan ska jag bjuda på min Läs mer  Read More

Brownies muffins med jordnötssmör

Choklad , havre och jordnötsmör är vad dessa brownies muffins innehåller. Brownies muffins är dessutom glutenfria och helt och hållet vegetariska. För ett tag sedan kunde jag inte föreställa mig att baka just chokladkaka eller även smarriga, ”vanliga” brownies just utan ägg eller mjöl. Läs mer  Read More