Presslunch med visitdenmark

visitdanmarkTorsdag förra vecka var så händelserik. Träffade en potentiell samarbetspartner samt varit inbjuden på presslunch med VisitDenmark. Lunchen hålls hos Oscar & den lille i Göteborg. Om ni känner till den här restaurangen med danskt tema då vet ni att de serverar supergoda och innovativa danska smörrebröd. Här träffade jag nya och gamla bloggare som verkar här i Göteborg.

visitDenmark

smorrebrod_buffe

Lunchen började med en restaurangspresentation av ägaren. Efter en god måltid fick vi information om årets pressresor a v Agneta och Henrik. Danmark ligger så nära till hands och har så mycket att erbjuda! Det blir spännande att följa med på en av pressresorna och kanske  tillsammans med andra bloggare. Jag håller på att kolla i almanacka om jag är ledig på de angivna tiderna…

smorrebrod

Ylva från Stena Line passade på och bjöd oss i april på resa med Stena Danica där de just bygger ”The Reef Bar”, ett inglasat soldäcket med exotiskt touch. Det nya året verkar att bli spännande och händelserik. Nedan ser ni bilden som Emelie tog av oss. På bilden hittar ni mig samt andra medverkade: Dessirée, Siranee, Carolina, Ylva, Malin och Annika.

visitdenmark presslunch

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Leave A Comment