Weekend i Stockholm

matmedmera Stockholm2015Hej, hej! Hoppas ni hade roligt i helgen. Tog paus från matlagningen och bloggandet några dagar. Vi besökte vår son i Stockholm. Dagarna fylldes med mycket sightseeing, restaurangbesök och  shopping. Besökte bland annat Samsøe and Samsøe och köpte två jättefina klänningar. Fint märke är det med fina basplagg, precis i min smak.  Ser ut som jag hittade nytt favoritmärke tack vare min sons flickvän Lisa som just jobbar på denna butiken.

kungliga slottet

Stockholm är så vackert! Härligt att promenera på dessa anrika gator och bokstavligen andas in historia. . Vi hade tur med vädret och njöt varenda minut.

Stockholm

Inga maträtter på bilderna. Idag ville jag dela bilder på min familj som är min största matkritiker.

matmedmera i StockholmMin man blev nostalgisk. Tänkt att Iran hade egen monarki…

weekend StockholmHärligt att ha lite semester och bara slappna av, njuta av den fina arkitekturen, le till alla människor och umgås med familjen.

min familjEfter lunch som ägde rum i Jensen’s Bøfhus behövde vi verkligen promenera bort alla kalorier. Äter man på Jensen’s Bøfhus då är det kött som gäller…i stora mängder! Jag åt australian rump och njöt av varenda tugga. Jag kan erkänna här att jag älskar kött även om jag gillar äta vegetariskt då och då.

drottningholms

Drottningholms slottsträdgård är en riktig lustträdgård med fina statyer, fontäner och mycket grönska.

Drottningholms slottscafé bjöd på goda bakverk och inte minst gott kaffe. Att sitta ute i den historiska miljö, titta på Mälaren och njuta av kaffe är en fantastisk känsla. Nästa gång blir det lunchkryssning till Drottningholms.

kaffekopp i Drottningholms slottscaféHär sitter vi glada, lite trötta och mycket belåtna. Ännu en underbar dag att minnas!

 

SparaSpara

SparaSpara

Leave A Comment